Moj

život s drvom

O podjetju

LIP BLED – pjesma šume u vašem domu

 

"Bogate šume su naš okoliš, s njima živimo, u njima stvaramo. Svom odgovornošću brižnih gospodara vraćamo sve što su nam dobrog podarile."

Tradicija koji stanovnici Bleda poštuju oduvijek, LIP BLED čuva već od 1948. godine. Baš zato možemo proizvoditi proizvode koji su u skladu s najvišim estetskim standardima te standardima kvalitete."

Svoju početnu djelatnost - pilanu - kroz neprestani smo razvoj obogatili zahtjevnim programima gotovih proizvoda vrata, pokućstva, prozora i drugih proizvoda od drveta.

Pažljivo biramo drvo visoke kvalitete, prepuštamo ga umješnosti čovjekovog dodira i svakim proizvodom ostvarujemo ugodan život.

 

Grupa LIP BLED najveći je izvoznik slovenske drvne industrije. Više od tri četvrtine proizvodnje namijenjeno je izvozu, prije svega na zahtjev zapadnog ili srednjoeuropskog tržišta.

Proizvodnja na najvišoj tehnološkoj razini i suradnja s njemačkim tržištem u trajanju više od 50 godina pomogli su izradi proizvoda visoke kvalitete, prijaznih korisniku i okolišu. Posebnu pozornost posvećujemo brizi za odgovoran odnos prema prirodi što dokazuje uporaba materijala ugodnih prirodi i čovjeku te PEFC certifikat. Materijale i proizvode redovito testiramo na priznatim domaćim i međunarodnim institutima i fakultetima. Uspješno poslovanje potvrđujemo i AA bonitetom izvrsnosti.

Grupu LIP BLED čine:

  • LIP BLED, d.o.o.: proizvodnja i prodaja unutrašnjih vrata (uvršta se među 20 najvećih europskih proizvođača unutrašnjih vrata.)
  • LIP Bohinj, d.o.o.proizvodnja i prodaja programa oplatnih ploča za građevinu (uvršta se među 4 najvećih europskih proizvođača oplatnih ploča)

 

Misija

Misija tvrtke je podignuti razinu zadovoljstva i kulture života kupca.

Značajke naših proizvoda i usluga bit će i u budućnosti najveća moguća razina kvalitete u najširem smislu. Pritom poštujemo želje kupaca za najvišom kvalitetom proizvoda, isporučenih u pravom vremenu i po konkurentskoj cijeni.

Svi zaposleni u poduzeću LIP BLED d.o.o. ćemo poštenim odnosom, inicijativom, marljivošću i svom odgovornošću zajamčiti ostvarenje sloganaPjesma šume u vašem domu, kako u tvrtki, tako i odnosu s kupcima.

 

Vizija

LIP BLED, d.o.o. je uspješna međunarodna tvrtka prepoznatljive robne marke lipbled, koja će imati važan položaj u srednjoj Europi i vodeći položaj u Sloveniji i JI Europi te odigrati ključnu ulogu u procesu koncentracije i preoblikovanja drvne industrije na tom području. LIP BLED d.o.o. bit će važan sudionik u drvnoj prerađivačkoj industriji u EU. V Sloveniji i na tržištima JI Europe izgradit ćemo prepoznatljivu robnu marku  lipbled.


Grupa LIP BLED

 

LIP BLED, d.o.o. - sjedište tvrtke
LIP BLED, d.o.o.
Rečiška c. 61/A, SI-4260 Bled
tel: +386 4 5795 000
faks: +386 4 5795 121
e-pošta: lipbl@lip-bled.si

Osobna iskaznica >>

 

LIP oplatne ploče Bohinj, d.o.o.
LIP Bohinj, d.o.o.
Ulica Tomaža Godca 5, SI-4264 Bohinjska Bistrica
tel: +386 4 5795 800
faks: +386 4 5795 807
e-pošta: info@lipbled-bohinj.si