Moj

život s drvom

O podjetju

Pravna obavijest

Autorska prava

Ovom web stranicom upravlja LIP BLED d.o.o. Sadržaj objavljen na web stranicama www.lip-bled.si vlasništvo je LIP BLED d.o.o. i može se upotrebljavati samo u nekomercijalne namjene. Moraju se poštivati sva navedena upozorenja o autorskim pravima i ne smiju se prepisivati, razmnožavati ili na drugačiji način širiti.

LIP BLED d.o.o. pridržava pravo na promjenu sadržaja.

Ograničenja

LIP BLED d.o.o. će s dužnom pažnjom na svojim web stranicama osigurati točnost i ažurnost podataka. Međutim, za njihovu točnost, cjelovitost ili nastalu štetu neće preuzeti nikakvu odgovornost. LIP BLED d.o.o. ne preuzima odgovornost za posljedice uzrokovane informacijama koje sadrži ta web stranica. LIP BLED d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće viruse koji se pretraživačem mogu prenijeti s te web stranice i preporučuje da se korisnici od opasnosti virusa zaštite prije prijenosa informacije s te web stranice.

LIB BLED d.o.o. ne odgovara za povremen zastoj rada web stranice, netočnost informacija i moguću štetu nastalu zbog uporabe netočnih ili nepotpunih informacija, Ni LIP BLED d.o.o. niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih web stranica ne odgovara za niti jednu štetu koja bi nastala iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na toj web stranici ili za bilo kakve greške ili manjkavosti u njihovom sadržaju.

Pridržavamo si pravo da korisnike uputimo na druge stranice svjetske mreže i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njihov sadržaj.