Kad tražite više.

Stvoreno za vaš dom.

Već 70 godina s vama.

lipbled 70 let

 

Godina 2018. za tvrtku LIP BLED ne predstavlja samo godinu promjena nabolje nego i godinu koja obilježava visoki jubilej rada tvrtke.

Naša priča započinje 1948. godine kada je osnovana tvrtka Lesno industrijsko podjetje Bled. Početna djelatnost osnovane tvrtke obuhvaćala je iskorištavanje šuma (sječu, skupljanje, prijevoz do predaje šumskih sortimenata itd.) i drvnu industriju.

Tvrtka je nekada proizvodila i drvnu vunu, poznate opeke iso-span…, a danas se možemo pohvaliti da smo postali suvremena drvoprerađivačka tvrtka na području proizvodnje unutarnjih vrata i oplatnih ploča te isporučitelj opreme za dom poput drvenih prozora, namještaja od masivnog drva, podnih obloga, ulaznih vrata…

Možemo se također pohvaliti da na području programa oplatnih ploča za građevinarstvo spadamo u 4 najveća europska proizvođača, a na području programa unutarnjih vrata u njih 20.

Za sve to zaslužni ste i vi, dragi kupci, jer ste već 70 godina dio naše priče i čvrsto vjerujete u nas. Stoga ćemo se i dalje razvijati, pratit ćemo nove trendove i obogaćivati svoj program te time, nadamo se, uveseljavati i vas.

Vaš LIP BLED


LIP BLED 1948 - 2018