Kad tražite više.

Stvoreno za vaš dom.

ArchiCAD

SADA JE DOSTUPNA I NOVA BESPLATNA KNJIŽNICA UNUTRAŠNJIH VRATA lipbled ZA ARCHICAD 21

Sve korisnike programa ArchiCAD 21, razveselit ćemo s novostima da je dostupna novija knjižnica unutrašnjih vrata lipbled s pripadajućim okvirima. Među najvećim novostima svakako treba ispostaviti da knjižnicu proizvoda karakterizira preko 200 različitih modela vratnih krila s mogućnošću dodatnog odabira 6 različitih standarda, posebnih dimenzija, rubova, profila, vrste otvaranja i punjenja krila. Dakle, nudimo sve što trebate kako bi svojim klijentima mogli omogućiti 3D virtualni prikaz građevine sa svim detaljima.

Knjižica je besplatna. Sve što morate učiniti je da je prenesete na svoj disk i instalirate u postojeći program. 

Za sve dodatne informacije pišite nam na marketing@lip-bled.si.

Između ostaloga, iskreno se zahvaljujemo tvrtkama Pilon AEC Modul3 biro za arhitekturu te Joži Marinku za podršku i pomoć u realizaciji ovog zahtjevnog projekta.


 
 

Vaš LIP BLED 

Još nekoliko podataka o programu ArchiCAD. Alat je za 3D modeliranje građevina koji omogućuje i Informacijsko modeliranje (BIM - Building Information Modeling). Namijenjen je za zahtjevne korisnike - prije svega u građevinskoj industriji. Omogućuje izradu kompleksnih modela, fotorealističnih rendera i animacija, izradu energetskih analiza...

Za sve koji ga žele testirati, dostupna je i besplatna demo verzija, studentima je dostupna i cijela radna inačica.

 

Testirajte ga!